Sofia Nebrelius

Presentation

Jag har under många år genomfört framgångsrika försäljningar framför allt av villor och större bostadsrätter. Jag är utbildad civilekonom och har bred erfarenhet från olika branscher. Det var dock först när jag 2012 sadlade om och påbörjade min karriär som fastighetsmäklare som den sanna arbetsglädjen infann sig – vilket visat sig vara en framgångsfaktor!
Under de senaste åren har jag varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö, och är dessutom en av Sveriges mest rekommenderade mäklare.
Jag vägleder säljare och köpare genom affären med driv, motivation och entusiasm, och ger aldrig avkall på kvalitén i sitt arbete. Mitt mål är alltid att överträffa förväntningar – det av yttersta vikt att både säljare och köpare känner sig nöjda efter avslutad affär.

“Min arbetsglädje och mitt engagemang i kombination med Bjurfors exceptionella kvalitétstänk och breda kapacitet har gett resultat. Jag har under de senaste åren varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö – bl a Bellevue Sjösida, Nya Bellevue, Mellanheden, Rosenvång, Djupadal, Limhamn och Bunkeflostrand. Hög aktivitet på marknaden ger ett brett och framför allt ett aktuellt kontaktnät av spekulanter som aktivt letar bostad i just dina kvarter.”

Vad som skiljer mig från andra mäklare

Jag tror att sticka ut från mängden och skaffa sig en fantastiskt marknad att arbeta på, detta gör att jag kan bibehålla kvalitén i mitt arbete. Marknaden i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Jag är utbildad civilekonom och har bred erfarenhet från olika branscher. Det var dock först när jag 2012 sadlade om och påbörjade min karriär som fastighetsmäklare som jag fann sann arbetsglädje. Nyckeln till framgång ligger i att aldrig göra avkall på kvalitén i arbetet.

Sofia Nebrelius

Fastighetsmäklare, Bjurfors

Marknadsföring av bostadsförsäljningar

När du letar efter ny bostad hittar du information om Bjurfors bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Bjurfors marknadsför bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.